Avui tancat 972 21 45 34 618 47 33 66
Temps de lectura 1 min.

Setembre està de tornada, posant fi al període estival i portant amb ell els retorns, les rutines i les dinàmiques de treball. 

Superar la mandra, lidiar matinar, les dutxes, els nens, anar corrents a treballar, entre d'altres, no és començar "a poc a poc" precisament...

El canvi brusc del ritme de vida pot tenir certa repercussió en tu, la clau és tenir en ment el "desconnectar per a tornar a connectar".

Avui et donem alguns consells perquè puguis suportar de la millor manera la tornada a la realitat i fer d'ella una oportunitat per a tu, per a renovar-te i iniciar amb la millor de les actituds aquest nou inici:

Son
Procura invertir en hores de son. Pot passar(i de fet, és bastant normal) que sentis el teu cos lleugerament alterat a causa dels canvis d'horaris i ritme de vida. No obstant això, és fonamental que dormis com a mínim 8 hores per a poder carregar piles i afrontar el teu dia de la millor de les maneres. 

Organització
Una correcta organització marca la diferència. No fa falta que t'obsessionis amb l'ordre però és important que tractis de maximitzar el temps organitzant-te i establint sinergies entre tasques. T'ajudarà a centrar-te i aprofitar millor cada moment.

Dedica't a tu
No t'oblidis de que tu també existeixes. Sabem que els protagonistes del mes són els nens, la tornada a l'escola i a les activitats extraescolars, però el dia té 24 hores i has de reservar-te temps per a tu també. 

Objectius
Marca't objectius per a aquest nou cicle. Marcar-se una sèrie d'objectius durant aquestes primeres setmanes o mesos t'ajudarà a afrontar el teu dia a dia molt millor, amb energia i motivació. Una rutina d'esport, d'alimentació o descans pot fer que el teu cos i la teva ment breguin aquesta nova temporada amb més motivació.


No et desesperis amb voler fer que la teva tornada a la rutina sigui perfecta. Amb una bona organització i donant el millor de tu podràs aconseguir els teus objectius. 

I recorda, des de la teva farmàcia de confiança sempre podran assessorar-te perquè complementis la teva tornada ajudant les teves defenses i al teu rendiment.